Hae asuntoa verkossa

  1. Täytä sähköinen asuntohakemus
  2. Hakemukseen kirjaamasi tarpeet ja toiveet sekä luottotietosi tarkistetaan.
  3. Mikäli asuntoa voidaan tarjota, saat asuntotarjouksen sähköpostilla.
  4. Saat lisätietoja asunnosta olemalla yhteydessä asiakaspalveluumme, ja voit myös sopia tutustumisajan asuntoon.
  5. Hyväksy asuntotarjous ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostilla tai soittamalla.
  6. Varataksesi asunnon, tulee sinun maksaa vakuusmaksu. Asuntotarjouksessa on ilmoitettu tarvittavat tiedot vakuuden maksamista varten.
  7. Vuokrasopimus lähetetään sähköisesti allekirjoitettavaksi, kun vakuusmaksu on saatu. Saat samalla muut tarvittavat liitteet.
  8. Sovi avaintenluovutuksesta asiakaspalvelumme kanssa.

Asuntohakemus

Rajaa toiveitasi asuntohakemuksella ja tarjoamme sinulle mahdollisimman hyvin toiveitasi vastaavaa vapaata asuntoa. Voit hyväksyä tai hylätä tarjouksemme. Hakemus ei myöskään sido sinua mihinkään.

Hakemus

Vuokra-asunnon hakeminen tapahtuu jättämällä asuntohakemus sähköisesti.

Voit myös täyttää hakemuksen paperisena tulostamalla tai noutamalla hakumuksen toimistoltamme. Täytetty hakemus toimitetaan sitten tarvittavine liitteineen toimistolle. Voit möys postittaa dokumentit toimistollemme osoitteeseen Heinolan vuokra-asunnot Oy, PL 1001, 18101 Heinola.

Lataa tulostettava asuntohakemus tästä

Hakemuksen voimassaolo

Asuntohakemus on voimassa kolme kuukautta. Sähköisen asuntohakemuksen jättäneille hakijoille tulee tekstiviestillä muistutus, kun hakemuksen voimassaolo on päättymässä. Tekstiviestissä olevasta linkistä voi halutessaan jatkaa hakemuksen voimassaoloa kolme kuukautta. Hakemuksen voi myös uusia täyttämällä sähköisen hakemuksen uudestaan, käymällä toimistossamme, soittamalla tai lähettämällä sähköpostia. Tällöin uusi hakemus korvaa edellisen hakemuksen.

asuntohakemus mobiililla

Vuokrasopimus

Vuokrasopimus tehdään kirjallisena sen jälkeen, kun vakuusmaksu on suoritettu Heinolan vuokra-asuntojen tilille. Vuokrasopimus tehdään tavallisesti toistaiseksi voimassaolevana, mutta poikkeustilanteissa voidaan tehdä myös määräaikaisena. Mikäli kyseessä on pariskunta tai maksavia vuokralaisia on muutoin enemmän kuin yksi, tulee sopimuksiin kaikkien vuokralaisten nimet. 

Vuokravakuus 

Perimme vuokra-asunnoista pääsääntöisesti yhden kuukauden vuokran suuruisen vuokravakuuden.